Egy lábasban 1,5 dl tetszés szerinti olajat felhevítünk, majd beleöntjük a doboz tartalmát. Jól átkeverjük, majd hozzáadunk ízlés szerint kb. 85 g (5 evőkanál) sót, 3,5 dl száraz fehérbort és 4,6 l meleg vizet. Kis lángon, fedő alatt, kevergetés nélkül (!) 20-25 perc alatt puhára pároljuk. Ezután félrehúzzuk a tűzről, hozzáadunk 20 dkg vajat, majd átkeverjük, amíg a vaj elolvad benne. Reszelt parmezán sajttal megszórva tálaljuk.
TIPP:
A víz egy részét helyettesíthetjük húslevessel. Tálaláskor minden adag tetejére tehetünk egy evőkanál (laktózmentes)
krémsajtot, és megszórhatjuk apróra vágott friss petrezselyemzölddel is. Ízlés szerint csirkemellel vagy hallal turbózhatjuk.
Kiszerelés: 2000 g – 28 adag
Összetevők: rizs, hagyma, piros paprika, zöld paprika, curry (kömény, kurkuma)
Jellemzők: Gluténmentes , tartósítószer és színezőanyag-mentes termék.