Felforralunk 400 ml vizet. A tálca tartalmát egy hőálló tálba öntjük, ízlés szerint sózzuk, hozzáadunk 4 evőkanál tetszés szerinti olajat vagy 30g (laktózmentes) vajat. A felforralt vizet ráöntjük, majd összekeverjük. Lefedjük, és kb. 5 percet állni hagyjuk. Ezután átlazítjuk a Cous Coust egy villa segítségével, majd tálaljuk.
TIPP:
Az ételt még felturbózhatjuk grillezett csirkével vagy roston sült tarjával, füstölt sonkával. Ha salátaként vagy köretként tálaljuk, akkor adhatunk hozzá még egy evőkanál mézet és fél citrom levét is.
Kiszerelés: 300 g – köretként 4 adag, főételként 2 adag
Összetevők: durum búzadara, hagyma, zöld paprika, piros paprika, curry (kömény, kurkuma)
Jellemzők: Tartósítószer és színezőanyag-mentes termék